Krydret kinisisk kål
Oprindelsesland : Kina Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
snit kinakålen skær gulerødderne i skiver på skrå og skær løgene i både kog gulerødderne og løgene i bouillonen med timianen laurbladene og hvidløget i 4-5 minuter tilsæt kålen og damp den sammen skal stadig være sprød med sojsen
|
|
Opskriften er vist 5910 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne