Havreflager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smøret, og lade det køle lidt af. Pisk ægget op i en skål. Tilsæt mel, sukker, havregryn, bagepulver og smør, og pisk det godt sammen.
Stil det i køleskabet mindst en time, så dejen bliver fast og let at arbejde med. Rul kugler på ca. 2 cm. og stil dem på bagepapir med god afstand, da de flyder ud. Der skulle ca. blive 30 ud af det. Bag dem ved 180 grader 10-12 min. |
|
Opskriften er vist 59512 gange,
og udskrevet 1055 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Danielle - 2019-12-23 17:23:22 Man skal regne med at de hæver en smule, så de må ikke være særligt tykke. Hvis man vil have den lidt mere frisk småkage så tilføj lidt revet appelsinskal Camilla - 2011-12-06 10:21:00 Næste gang vil jeg prøve at erstatte sukkeret med honning, og nogle af havregrynene med hakkede hasselnødder eller mandler. Og måske lidt hakket chokolade. :) den sødeste - 2008-10-22 10:53:51 havreflager er de bedste keger især når opskriften er fra alletiders kogebog, og de smager bare perfekt kagerne;D så prøv at søg:havreflager også print også er det bare at lave dem;D god fornøjelse<3 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne