Hvidkålskartoffelgratin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i tykke skiver og kog dem meget møre i usaltet vand.
Snit hvidkålen fint og kog den et par minuter til den falder sammen hæld kålen til afdrypning. Tænd ovnen på 200 grader varmt. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og pisk mælk hytteost smør og æggeblommerne i. Vend den afdryppede hvidkål i kartoffelmosen sammen med salt og krydderier. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i. Hæld massen i et smurt ovnfast fad, sæt fadet i ovnen på en af det nederste ribber og bages i 40 minuter Tips: Tilbehør: brød, tomatsovs |
|
Opskriften er vist 11947 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2008-02-14 13:02:55 Det smagte vidunderligt, jeg brugte ikke hytteost og heller ikke muskatnød, jeg brugte timian... uhm lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne