Stuvet hvidkål 02

Stuvet hvidkål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :
Stuvet hvidkål 02, billede 4 Stuvet hvidkål 02, billede 1 Stuvet hvidkål 02, billede 2 Stuvet hvidkål 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.hvidkål
2 dl.vand
1-2 tsk.salt
3 spsk.hvedemel
4-4.5 dl.mælk
15 g.smør
 Muskatnød, friskrevet
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Snit kålen kog den i 5-8 minuter i vand med salt.

Ryst mel og 1½ dl mælk til en jævning tilsæt den samme med resten af mælken lad kålen koge igennem et par minuter tilsæt smørret dry lidt persille ud over

smag til med salt/peber.

servers til farsretter/frikadeller





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Stuvet hvidkål

karakterer:
Opskriften er vist 38571 gange,
og udskrevet 982 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-26 15:45:46
Hej Jacob. Nu har jeg prøvet din opskrift. Du mangler at tilføje hvornår muskat skal tilføjes. Derudover synes jeg ikke meljævningen og mængden af mælk passer. Jeg har min. brugt dobbelt så meget, for at der også kommer lidt "sovs" i det. Vi bruger så kanel i stedet for persille, men det er jo en smagssag! Men alt i alt smager din ret godt!

  -   2008-03-26 15:45:37
Hej Jacob. Nu har jeg prøvet din opskrift. Du mangler at tilføje hvornår muskat skal tilføjes. Derudover synes jeg ikke meljævningen og mængden af mælk passer. Jeg har min. brugt dobbelt så meget, for at der også kommer lidt "sovs" i det. Vi bruger så kanel i stedet for persille, men det er jo en smagssag! Men alt i alt smager din ret godt!