Fennikelragout med persille
Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
skær grønsagerne i 2 cm tern og damp dem møre i vand og salt i 5 minuter hæld dem til afdrymning varm olien op i gryden tilsæt persille og hvidløg og vend grønsagerne heri
Tips: smag til med salt/peber. servers til: fisk, pasta, frokost brød |
|
Opskriften er vist 6110 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-09-01 20:06:03 Min mand kan ike lide gulerødder, men her gled de ligeså godt ned som i en gulerodstærte.Vi serverede Jamie Olivers kartoffelrøsti til.Det var guf og det mættede helt utroligt.Herlig smag christian - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk opskrift. kræver godt med salt og lidt ekstra hvidløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne