Fennikelragout med persille

Fennikelragout med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.fennikler
300 g.gulerødder
200 g.rødbeder
1.5 dl.vand
1-2 spsk.olivenolie
2 spsk.persille
1 fedknust løg
 
Opskrift:
skær grønsagerne i 2 cm tern og damp dem møre i vand og salt i 5 minuter hæld dem til afdrymning varm olien op i gryden tilsæt persille og hvidløg og vend grønsagerne heri

Tips:

smag til med salt/peber. servers til: fisk, pasta, frokost brød





karakterer:
Opskriften er vist 6110 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-01 20:06:03
Min mand kan ike lide gulerødder, men her gled de ligeså godt ned som i en gulerodstærte.Vi serverede Jamie Olivers kartoffelrøsti til.Det var guf og det mættede helt utroligt.Herlig smag

  -   2005-01-01 01:01:01
fantastisk opskrift. kræver godt med salt og lidt ekstra hvidløg