Bagt æblekage med nødder Glutenfri
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl og halver æblerne. Læg dem i et ovnfast fad. Margarine og sukker røres. Rør æggeblommer i et ad gangen. Tilsæt hakkede nødder og kanel. Pisk hviderne stive og vend dem i til sidst.
200 grader C. alm. ovn i 30 min. Serveres lun med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 60511 gange,
og udskrevet 1468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja - 2018-09-30 20:20:02 Hvor mange er denne til anonym - 2010-04-15 16:28:02 Kunne man benytte SØD istedet for sukker? Per - 2005-01-01 01:01:01 Går ud fra at kærnehuses fjernes fra de halve æbler :D Doris Andersen - 2005-01-01 01:01:01 Billig, nem, hurtg og lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne