Corndog- Corn Dogs - Majspølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dejen:
Kom melet, rørsukker, bagepulver og salt i en røreskål. Smuldr margarinen i. Tilsæt herefter mælk og det sammenpiskede æg, og pisk dejen sammen, til den bliver jævn. Pølserne: Tør pølserne af, og sæt dem på grillspydene på langs. Dyp pølserne i dejen. Fordel eventuelt dejen jævnt med en dejskraber. Fritering: Opvarm olien til 200 grader, og friter pølserne i fire til fem minutter. Dejen skal være gylden. Server straks. |
|
Opskriften er vist 45854 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Sandra - 2021-02-07 18:28:00 Grilpølser? Ej nej nej der skal store frankfurter eller ligne i men sku ikke en grilpølse Jeg synes en ostepålse smager godt i Yogi - 2016-02-13 23:13:09 Må jeg foreslå, at man frituresteger pølserne i en gryde med olie, og så sætter man pindene i bagefter. ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne