Ristet blomkål
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
del blomkålen i små buketter rist blomkålen i olie på en pande til det er lysebrune og stadig sprøde dryp citronsaften over
Tips: smag til med salt og peber. servers til kød fisk grøntretter |
|
Opskriften er vist 25390 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mette A - 2006-12-31 17:33:16 gør simpel blomkål til noget spændende og velsmagende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne