Krydderboller 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres og røres ud i den lunkne mælk. Rørsukker og salt tilsættes og der røres til det er opløst. Herefter tilsættes kardemomme, vaniljesukker og det meste af melet. Dejen æltes til den er blød og smidig, evt. tilsættes mere mel efter behov.
Dejen hæver overdækket 1 time, formes til boller, der efterhæver på bageplade i 45 minutter. Bollerne pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 200 grader C i ca 20 minutter. De er klar når de lyder hule, når man banker dem i bunden.
God fornøjelse.
|
|
Opskriften er vist 11479 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2012-05-12 14:53:29 Hold igen med melet!!! Så bliver det "verdens bedste boller", siger min søn :-) mad :-P - 2009-07-12 10:52:21 Jeg syndes de smager rigtig godt, men måske skal man putte mere vanilje-sukker i. det giver helheden et lille pift. bare et godt råd!! anonym - 2005-01-01 01:01:01 det lyder godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne