Glutenfri bagt æblekage
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret og rør det godt med sukker, pisk æg heri.
De tørre ingredienser blandes og tilsæt. Kom dejen i en springform ca. 19 cm. i diameter. Fordel æblebåde over og drys med kanelsukker. Bages 30 min. ved 200 grader C. Serveres med flødeskum eller creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 24834 gange,
og udskrevet 596 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne