Tomatstuvet aubergine

Tomatstuvet aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.auberginer
 salt
100 g.løg
1-2 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
30 g.koncentreret tomatpure
1.5 dl.vand
2-3 spsk.citronsaft
 peber
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
flæk auberginerne på langs og skær dem i 2 cm brede stave skær staven igennem på tværs drys salt over og lad auberginekødet trække i 15-20 minuter skyl saltet af og tør med køkkenrulle el. vistestykke hak løg og hvidløget fint damp begge dele i olie til det er klare uden løgene bliver brune tilsæt aubergine svits auberginestavene let tilsæt tomatpure vand citronsaft salt og peber læg låg på og dæmp varmen kog retten i 15 minuter tilsæt lidt mere vand smag retten til drys med hakket persille

Tips:

servers som tilbehør til: kød, fjerkræ, fisk.





karakterer:
Opskriften er vist 6029 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu