Tomatstuvet aubergine
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
flæk auberginerne på langs og skær dem i 2 cm brede stave skær staven igennem på tværs drys salt over og lad auberginekødet trække i 15-20 minuter skyl saltet af og tør med køkkenrulle el. vistestykke hak løg og hvidløget fint damp begge dele i olie til det er klare uden løgene bliver brune tilsæt aubergine svits auberginestavene let tilsæt tomatpure vand citronsaft salt og peber læg låg på og dæmp varmen kog retten i 15 minuter tilsæt lidt mere vand smag retten til drys med hakket persille
Tips: servers som tilbehør til: kød, fjerkræ, fisk. |
|
Opskriften er vist 6029 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne