Stuvede grønne asparges
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
skær aspargesene i snitter på 2½ cm kog dem møre i vand med salt 5 minuter hæld aspargesene til afdrypning i en sigte og gem vandet.
Smelt smør i en lille gryde rør mel i til en afbagning tilsæt aspargsvandet og pisk imens karftigt over svag varme kog sovsen igennem 5 minuter ved jævn varme. Kom de kogte asparges i smag til med salt. Tips: servers som tilbehør til:skinke,kogt kød,tarteletter,hønsekød |
|
Opskriften er vist 22236 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne