Asparges flamande
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
kog det grønne apsarges i 5 minuter hvide i 8-10 minuter hak det kogte æg smelt smørret læg asparges til afdrypning i et dørslag anret asparges i et varmt fad drys det hakket persille over hæld smørret over
|
|
Opskriften er vist 14437 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne