Glutenfri appelsinkage
Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel Indsendt : Red : |
|
|
Kom dejen i en springform og bag 50 min. ved 175 °. Afkøl og overtræk med appelsinglasur og reven skal samt hakkede nødder.
|
|
Opskriften er vist 24511 gange,
og udskrevet 647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-09 14:50:35 Virkelig en mangelfuld beskrivelse af fremgangsmåden... Nogen, der har en god opskrift på appelsinglasur (altså ingrediens mængder) og om der skal appelsinsaft eller appelsinskal i??? mary - 2007-09-06 08:29:17 det ligner at det kun er en springform som kagen kan være i, så kan man selv vurdere...jeg ville sige 8 pæne stykker... Per - 2005-01-01 01:01:01 Pre-mix er en glutenfri melblanding anonym - 2006-12-04 16:51:40 hvad er pre-mix 2rb1s - 2005-01-01 01:01:01 Burde der ikke angives hvor mange portioner/stykker der bliver til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne