Struds med Nudler (Malaysia)

Struds med Nudler (Malaysia), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Malaysia

MalaysiaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Struds i strimler
500 g.æg nudler
1 stk.gulerod
1 bdt.forårsløg
1 rødpeberfrugt
1 stk.courgette
250 g.bønnespirer
1 stort fed hvidløg
1 lilleknold frisk ingefær
1 stk.frisk chili
 sojasauce
 salt
 peber
 lidt fond eller vand
 olie til sautering
0.5 citron saften heraf
 sweet chilisauce
 
Opskrift:
Wok-strimlerne marineres med ingefær, hvidløg, chili, salt og peber Samt 1 spsk. olie ( ca. 1 halv time ).

Hæld kogende vand tilsat 2 spsk. olie over nudlerne og lad dem stå i 5 min. Hæld vandet fra, skyld nudlerne i koldt vand og stil tilside.

Opvarm olien i wok eller stor pande og svits det marinerede kød til det tager farve evt. af to omgange.
Stil til side.

Gulerod, forårsløg, peberfrugt og courgette snittets i passende stykker og steges / sauteres i den rengjorte pande / wok med olie.
Tilsæt kødet, citron / limesaften og soyasaucen og lad det simre 5 min. Tilfør evt. lidt fond eller vand hvis retten virker for tør.

Vend til sidst bønnespirer i og lad retten koge sammen ( ca. 2 min. ).

Nudlerne ( Varmes i forvarmet ovn 200 grader i 5 min. ).

Anret nudlerne på tallerkner og hæld strudse retten ved.





karakterer:
Opskriften er vist 9222 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu