Struds med Nudler (Malaysia)
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Oprindelsesland : Malaysia Indsendt : Red : |
|
|
Wok-strimlerne marineres med ingefær, hvidløg, chili, salt og peber Samt 1 spsk. olie ( ca. 1 halv time ).
Hæld kogende vand tilsat 2 spsk. olie over nudlerne og lad dem stå i 5 min. Hæld vandet fra, skyld nudlerne i koldt vand og stil tilside. Opvarm olien i wok eller stor pande og svits det marinerede kød til det tager farve evt. af to omgange. Stil til side. Gulerod, forårsløg, peberfrugt og courgette snittets i passende stykker og steges / sauteres i den rengjorte pande / wok med olie. Tilsæt kødet, citron / limesaften og soyasaucen og lad det simre 5 min. Tilfør evt. lidt fond eller vand hvis retten virker for tør. Vend til sidst bønnespirer i og lad retten koge sammen ( ca. 2 min. ). Nudlerne ( Varmes i forvarmet ovn 200 grader i 5 min. ). Anret nudlerne på tallerkner og hæld strudse retten ved. |
|
Opskriften er vist 9259 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne