Grøn kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl og tør salaten og snit den groft skær kartoflerne og agurkerne i skiver skær tomaterne i både.
Dressing: Bland alt i en skål pisk marinaden olie og eddike sammen, tilsæt presset hvidløg og hakket persille. Vend salaten godt med dressingen. Tips: servers til kød fisk eller grøntretter |
|
Opskriften er vist 37488 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne