Ristede små kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : jacob Indsendt : |
|
|
kog og pil kartoflerne varm smøret og oliet på en pande vend kartoflerne heri så det bliver gyldne på alle sider drys med salt og peber under steningen drys hakket persille over ved servering
Tips: servers til kød el. grønretter |
|
Opskriften er vist 18780 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne