Pesto
Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
stød basilikum, hvidløg, pinjekerner og salt i en morter eller kør det i en foodprocessor tilsæt det revet parmesan og rør det i tilsæt olivenolie lidt af gangen.
Tips: pestovariationer: i stedet for basilikum kan man bruge persille eller rucolasalat skyl og tør persillen/rucolasalaten inden den kommes i foodprocessoren i stedet for pinjekerner kan man bruge letristede valnødder el. hasselnødderne. pestoen kan holde sig i køleskabet bare den er dækket af olie |
|
Opskriften er vist 26912 gange,
og udskrevet 808 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer jacob(den der har sendt opskriften) - 2005-01-01 01:01:01 den ser god ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne