Æggeblomme marengs (gule klap)

Æggeblomme marengs (gule klap), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Inge Pedersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 Æggeblommer
300 g.sigtet flormelis
4 g.hjortetaksalt
 
Opskrift:
Alle dele røres sammen og sprøjtes ud på en plade med bagepapir og bages på nederste rille ved svag varme i 110- til125 graderi godt 1 time





karakterer:
Opskriften er vist 39949 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-09 13:10:19
Jeg kan huske at min mor bagte dem samt hvide marengs da jeg var barn. Nu har jeg 4 æggeblommer så jeg vil prøve. Det jeg husker er at dejen blev rullet ud og udstukket med et lille snapseglas og bagt. Så min dej løber ikke ud.

  -   2019-04-15 14:33:07
Dejligt. Så får jeg brugt alle mine reste-æggeblommer..

  -   2018-03-17 11:03:16
Enkel opskrift, men yderst vanskelig at kontrollere på pladerne da den løber Extreme meget ud, resultatet er derfor meget uensartet og ikke egnet til gæster mv.

  -   2014-10-22 11:04:41
Flormelis har vægt som mel. 3 stk. æggeblommer 180 g sigtet flormelis 2,4 g hjortetakssalt

  -   2013-04-03 11:53:47
Jeg syntes at denne opskrift er dårlig. Den er for fast.

  -   2008-04-23 21:25:48
Pas på med for meget hjortetaksalt.. det kommer til at lugte og smage af ammuniak. Men den ovenstående portion er passende! Det kan godt lugte slemt i starten af bagningen, men det går over. Marengsens smag: meget sød. Smager mest af alt bare af en sukkerknald!!