Familien Kyndes fiskefad
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Hanni Indsendt : |
|
|
fisken dampes i bradepande i ovn med vand 4 dl vand, og laurbær og overdækket med staniol i 220 g forvarmet ovn 20-25 min
fisken stilles til køling.
æggene koges hårdkogte Dressing røres. afkølet torsk lægges på et fad forsigtigt lægges stykker af laksen ovenpå ca en 3 del af dressingen hældes ovenpå fisken derefter krebs og rejer drysses over midten pynt med kaviar dildkviste tomater lime og agurk, æg el vagtel æg lægges rundt om fisken. Tips: lav den aftenen før du får gæster el om formiddagen gør den bare endnu bedre forberedelses tid totalt ca 1,5 time |
|
Opskriften er vist 29688 gange,
og udskrevet 563 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 fejl i opskrift der skal stå 2 bundter dild el 1 potte.Vh Hanni |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne