Forloren hare af dyrekød
Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød og spæk hakkes og røres med æg, herefter røres mælk og mel i til dejen har en passende konsistens, smages til med salt og peber.
Farsen formes til et aflangt brød som rulles i rasp før de lægges i et ildfast fad. Det baconskiver fordeles over farsbrødet. Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter. Sauce: Smørret smeltes i en gryde og melet røres i, fløde, mælk og bouillon tilsættes lidt efter lidt under omrøring og saucen smages til med ribssaft salt og peber, og farves med kulør. Saucen hældes over farsbrødet som stilles tilbage i ovnen ca. 40 minutter. Serveres med hvide kogte kartofler og en klat ribsgele eller tyttebær. Tips: Sværen fra spækket og evt afpuds og ben kan lægges i fadet sammen med farsbrødet og så blot sigtes fra saucen inden servering. |
|
Opskriften er vist 37402 gange,
og udskrevet 676 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Gunilla - 2011-10-06 17:52:30 Dyrekød..? Kat, fisk, hund eller undulat..? Frank - 2010-09-18 17:20:15 Dyrekød? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne