Kartoffelmørksej med limedressing
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Skær mørksejfileten i 8 nogenlunde ens stykker, og krydr med salt og peber. Skræl kartoflerne, snit dem i tynde skiver. Læg kartoflerne taglagt oven på fisken, krydr med salt og peber Varm olien på en slip let-pande, og brun fisken på kartoffelsiden, og evt et øjeblik på fiskesiden. Læg fisken i et fad med bagepapir, og bag i 15-20 min. Skær broccoli i små buketter, og kog i letsaltet vand i 2 min. Rør syrnet fløde med limesaft, og smag dressingen til med salt og peber. Server kartoffelmørksej med broccoli, limedressing og brød. Tips: I stedet for mørksej kan du anvende torsk eller kuller. |
|
Opskriften er vist 21268 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne