Rejetaziki
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Hæld yoghurten i et filter og lad det dryppe af i mindst 1 time, hæld væden fra. Skær agurken i små tern, drys med salt, lad det trække i 30 min. - hæld væden fra. Hæld væden fra rejerne. Bland yoghurt, agurk og hvidløg. Smag til med peber og evt. salt. Vend rejerne i yoghurten og pynt med friske mynteblade.
|
|
Opskriften er vist 8815 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne