Grillede tigerrejer
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Aioli:
Bland mayonnaise, presset hvidløg, citronskal, salt og peber i en skål. Sæt tigerrejerne på 4 spyd og grill dem nogle få minuter på hver side til det er blevet flot røde. Server aiolien til det grillede rejer sammen med lidt lækkert brød. Tips: Læg spyddene i vand i et par minuter inden brug så brænder det ikke på grillen |
|
Opskriften er vist 168680 gange,
og udskrevet 3674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-07-02 08:39:24 Hurtig tilberedt, let og meget delikat forret. Husk at benytte teflon-net eller anden "finmasket grillrist, når de grønne asparges skal grilles - de falder let gennem en alm. grillrist. Tips: Læg spyd med de marinerede rejer i en plaspose til de skal grilles. Læg asparges i en plastpose med lidt olie, salt og peber, til de skal grilles. Natascha - 2011-12-21 21:54:41 Jeg pillede skrællen af rejerne inden jeg stegte dem. Det er meget nemmere end at man skal sidde og og fedte med dem mens man spiser. Jeg kogte aspargesne i 2 min inden jeg grillede dem på panden. Per - 2009-12-03 08:00:15 Det fremgår ikke af opskriften, men mener selvfølgelig at aspargsene skal grilles også. Vi har brugt grillpande, men havegrillen er også fin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne