Grillede tigerrejer

Grillede tigerrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :
Grillede tigerrejer, billede 4 Grillede tigerrejer, billede 1 Grillede tigerrejer, billede 2 Grillede tigerrejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.tigerrejer
1 bdt.grønne asparges
 
 Aioli:
1 dl.mayonnaise
3 fedhvidløg
1 citron, skal heraf
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Aioli:
Bland mayonnaise, presset hvidløg, citronskal, salt og peber i en skål.

Sæt tigerrejerne på 4 spyd og grill dem nogle få minuter på hver side til det er blevet flot røde.

Server aiolien til det grillede rejer sammen med lidt lækkert brød.

Tips:

Læg spyddene i vand i et par minuter inden brug så brænder det ikke på grillen





karakterer:
Opskriften er vist 168680 gange,
og udskrevet 3674 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-02 08:39:24
Hurtig tilberedt, let og meget delikat forret. Husk at benytte teflon-net eller anden "finmasket grillrist, når de grønne asparges skal grilles - de falder let gennem en alm. grillrist. Tips: Læg spyd med de marinerede rejer i en plaspose til de skal grilles. Læg asparges i en plastpose med lidt olie, salt og peber, til de skal grilles.

  -   2011-12-21 21:54:41
Jeg pillede skrællen af rejerne inden jeg stegte dem. Det er meget nemmere end at man skal sidde og og fedte med dem mens man spiser. Jeg kogte aspargesne i 2 min inden jeg grillede dem på panden.

  -   2009-12-03 08:00:15
Det fremgår ikke af opskriften, men mener selvfølgelig at aspargsene skal grilles også. Vi har brugt grillpande, men havegrillen er også fin.