Bacon vafler
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt af : sandra winther Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienser skal blandes sammen og piskes godt igennem.
tag bacon i små terningerne i og bland det med en ske så baconstykkerne ikke bliver most.
lad dejen stå ca 30 minutter i køleskabet.
Rør dejen godt igennem med en ske efter de 30 minutter og varm vaffeljernet godt op og læg så en god stor klat i jernet, og bag dem ca 3-4 minutter. Tips: vafler kan lægges i oven så de holdes varme, ved 160 grader C. vaflerne skilles ad så der er små hjerter og de kan smøres ind i cremefraiche det smager rigtig godt prøv det. |
|
Opskriften er vist 45281 gange,
og udskrevet 762 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Flyboen - 2021-09-10 19:05:13 Super lækkre vafler. De smager rigtig godt med avocado, tomater og agurker. Og så creme fraiche som anbefalet ;) Sandra - 2015-09-27 15:33:57 Baconen behøver ikke steges først og salt kan undlades William - 2013-10-08 20:39:24 Alt for saltede, der er salt i bacon så det bliver virklig grovt når man lægger extra salt i. Det var dumt jeg lavede kæmpe portion til flere dage så smagte det bare salt af h til :( start med en lille portion i det mindste ;) Per - 2012-12-04 19:10:32 Vi fik 8 hele vafler ud af det her, vi stegte ikke bacon inden det kom i dejen anonym - 2011-11-09 10:51:21 Skal baconen steges inden den kommer i dejen? Emma - 2009-12-18 15:16:57 Super lækkert :D men måske skulle der lidt mere mælk i. Stodderen - 2007-06-14 19:32:34 De er bare rigtig meget godere ænd så mange andr ting! Alle smag på de her gufferere.. de er så GoDe! Nam Nam! MuuuuuuuuummmS! GUFFE! hanne - 2005-01-01 01:01:01 nej hvor er de gode prøv dem endelig muuummmsss!!! melanie - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtig godt, kan varmt anbefales mine børn har hjulpet med at lave dem og de var også vilde med dem og især med tippet med creme fraiche nam nam |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne