Svensk pølseret med eddike

Svensk pølseret med eddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Svensk pølseret med eddike, billede 4 Svensk pølseret med eddike, billede 1 Svensk pølseret med eddike, billede 2 Svensk pølseret med eddike, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Paprika, edelsuss
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
500 gram Pølser
1000 gram Kogte kolde kartofler
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Pil løgene og hak dem fint. Skær pølserne i skrå skiver. Skær kartoflerne i tern.

Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde eller sautepande. Svits løgene til de er klare og gyldne. Tilsæt mel, paprika og tomatpure og rør det i løgene. Tilsæt vand, eddike og sukker og lad det koge op.

Tilsæt kartoffeltern og pølser. Bland alt godt sammen. Tilsæt salt og friskkværnet peber. Lad retten småkoge ca. 5 minutter.

Drys purløg over og server.





karakterer:
Opskriften er vist 183551 gange,
og udskrevet 4937 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11801 (2809 kcal)
KJ pr. Pers. 2950 (702 kcal)
Vægt ialt 2583 gram
Vægt pr. Pers. 645 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 456 KJ (108 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 11.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-24 14:01:26
Rigtig god med eddike i stedet for floede som i andre opskrifter. Sovsen giver associationer til varm ketchup - mums! Den staar paa menuen igen i aften :)

  -   2013-01-18 13:19:49
Endelig een der eer eddike i. Det er der ikke i de andre opskrifter her på Alletiders Kogebog!

  -   2012-10-28 06:12:10
Det smager bare saa godt,10 fra mig :))

  -   2012-04-06 19:35:38
En virkelig god opskrift og super nem! Jeg vil fra nu af kun bruge denne opskrift til pølseret. Brugte ælbleeddike-super!

  -   2012-01-07 13:23:53
smaget vildt godt alle mine unger spiste 3 gange

  -   2010-06-04 12:19:09
Kanon ret, hurtig, nem og lækker. fint skåret forårsløg på toppen gør den ikke dårligere

  -   2009-11-26 22:23:39
Rigtig god, og ungerne kunne også godt lide den!

  -   2009-02-19 09:01:54
En virkelig god ret den har en fantastisk smag,men vil man ikke bruge sukker kan man bruge flydende sødemiddel en spiseskefuld og det er nok

  -   2008-06-05 11:31:46
Den kunne vi rigtig godt lide. Også min mand - som er svensk :o)