Cacaokage Glutenfri

Cacaokage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
4 koppersukker
2 koppersojamælk
5.5 kopfint glutenfri mel
4 tsk.bagepulver
4 tsk.vaniljesukker
3 spsk.kakaopulver
300 g.smeltet margarine
 
 Glasur:
250 g.flormelis
3 spsk.smeltet margarine
3 spsk.kaffe
4 spsk.kakaopulver
3 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Æg og sukker røres sammen og tilsættes bagepulver, vanille og kakao. Derefter røres mælken i hvorefter melet tilsættes. Til slut tilsættes den smeltede margarine.

Dejen hældes i en smurt bradepande. Margarine. Den bager i ca. 30 min. v. 180 grader til den består priktesten.

Mens kagen bager tilberedes glasuren.

Glasur:
Alle ingredienserne blandes - undtagen margarinen - som hældes i til sidst.

Glasuren kommes på kagen, mens den endnu er varm.





karakterer:
Opskriften er vist 20140 gange,
og udskrevet 721 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-20 22:03:58
Hvor mange gram svarer en kop ca. til i denne opskrift??

  -   2007-08-12 11:58:39
sojamælk kan erstattes med almindelig mælk