Cacaokage Glutenfri
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker røres sammen og tilsættes bagepulver, vanille og kakao.
Derefter røres mælken i hvorefter melet tilsættes.
Til slut tilsættes den smeltede margarine.
Dejen hældes i en smurt bradepande. Margarine. Den bager i ca. 30 min. v. 180 grader til den består priktesten. Mens kagen bager tilberedes glasuren. Glasur: Alle ingredienserne blandes - undtagen margarinen - som hældes i til sidst. Glasuren kommes på kagen, mens den endnu er varm. |
|
Opskriften er vist 20140 gange,
og udskrevet 721 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2008-07-20 22:03:58 Hvor mange gram svarer en kop ca. til i denne opskrift?? anonym - 2007-08-12 11:58:39 sojamælk kan erstattes med almindelig mælk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne