Koldskål med vaniljecreme - Creme Anglaise

Koldskål med vaniljecreme - Creme Anglaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Tiggerpooh

Indsendt :      Red :
Koldskål med vaniljecreme - Creme Anglaise, billede 4 Koldskål med vaniljecreme - Creme Anglaise, billede 1 Koldskål med vaniljecreme - Creme Anglaise, billede 2 Koldskål med vaniljecreme - Creme Anglaise, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æggeblommer, pasteuriseret
4 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
10 dl.kærnemælk
5 dl.Karolines Vaniljecreme
 
Opskrift:
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes godt sammen i en skål med en elpisker.

Kærnemælken tilsættes under omrøring og dernæst tilsættes Karolines Vaniljecreme.

Koldskålen stilles kold indtil den skal serveres med enten friske jordbær eller kammerjunker.





karakterer:
Opskriften er vist 24557 gange,
og udskrevet 346 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-13 18:50:58
Rigtig god... Næsten som Farmor laver den..

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er jo lækker !

  -   2005-01-01 01:01:01
Uhmmm - den er god nok god...!