Koldskål med vaniljecreme - Creme Anglaise
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Tiggerpooh Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes godt sammen i en skål med en elpisker.
Kærnemælken tilsættes under omrøring og dernæst tilsættes Karolines Vaniljecreme. Koldskålen stilles kold indtil den skal serveres med enten friske jordbær eller kammerjunker. |
|
Opskriften er vist 24550 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2010-04-13 18:50:58 Rigtig god... Næsten som Farmor laver den.. Hans Erik - 2005-01-01 01:01:01 Den er jo lækker ! Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Uhmmm - den er god nok god...! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne