Spejder-kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : trine og mick Indsendt : Red : |
|
|
1. Put mælken i en skål.
2. Put margarinen i.
3. Bland de tørre vare, og hæld dem i skålen.
4. Put æggene i, og rør det hele sammen.
5. Rul det ud til en pølse, og skær tynde skiver, der mases og lægges på en plade.
6. Hvis du vil have hasselnødder på, så put det på nu.
7. Bag kagerne i 6-8 min. Ved 200◦
8. Tag dem ud og lad dem blive kolde.
9. Velbekomme.
Tips: der kan selfølgelig komme andet pynt på. men vi har valgt hasselnødder. for vi havde ikke andet. :) |
|
Opskriften er vist 9021 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-17 13:49:45 dårlig opskrift eller forklaring dejen er ikke fast nok til at blive trillet ej heller til at blive skåret ud!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne