Glutenfri burgerboller

Glutenfri burgerboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.hvid glutenfri mel
150 g.majsmel
1.5 spsk.fiber husk
2 æg
4 dl.sojamælk
0.5 dl.vand
50 g.gær
60 g.smeltet mælkefri margarine eller olie
0.5 tsk.salt
6 tsk.sukker
 
Opskrift:
Mel og Fiber Husk blandes. De øvrige ingredienser blandes i, som til alm. boller. Dejen forhæver.

Derefter formes bollerne inden i en hånd. En god ide med olie på hænderne eller kirurghandsker. Bollerne skal være store og ikke for høje. Ca. 8 stk. Bollerne hæver til passende størrelse.

Pensles med æg og drysses med sesamfrø. Bollerne bager i ca. 15 minutter ved. 225 grader C, til de er gyldne.





karakterer:
Opskriften er vist 45454 gange,
og udskrevet 1214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-25 17:03:54
Ved glutenfri brød er jeg meget opmærksom på fugten (gluten holder på væden) derfor har jeg altid et vådt klæde over ved ævning og en skål vand i ovnen under bagning, og hellere for tynd dej end for tyk.

  -   2008-09-09 14:43:10
Der står bare "hvid glutenfri mel". Kan det være alt fra Jyttemel til majsmel, boghvedemel eller hvorledes? Vil du ikke være sød at konkretisere lidt :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
da jeg brugte forholdene der står i opskriften var dejen flydende, jeg tilførte 200 g hvid mere og det virker passende