Bistik kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, hvorefter mel og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der hæver et lunt sted til dobbelt størrelse ca. 45 minutter, tildækket.
Dejen lægges i bunden af en ca. 30X40 cm. bradepande smurt eller beklædt med bagepapir og dejen trykkes ud og ca. 1 cm. op af siderne. Nøddemassen opvarmes til kogepunktet, hvorefter den smørres på dejen, som derefter sættes til hævning til dobbelt et lunt sted ca. 30 minutter. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 803 |
|
Opskriften er vist 22646 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ingelise Poulsen - 2020-10-28 16:44:08 Kagen slår aldrig fejl, derfor har jeg brugt den mange gange Iben - 2005-01-01 01:01:01 nødderne kan skiftes ud med mandler samt fyldet kan være vaniliebudding ( fås som pulver man koger ud med mælk) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne