Bistik kage

Bistik kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Bistik kage, billede 4 Bistik kage, billede 1 Bistik kage, billede 2 Bistik kage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
40 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Gær, frisk
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Nøddemasse:
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Hasselnøddeflager
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
Opskrift:
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, hvorefter mel og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, der hæver et lunt sted til dobbelt størrelse ca. 45 minutter, tildækket.

Dejen lægges i bunden af en ca. 30X40 cm. bradepande smurt eller beklædt med bagepapir og dejen trykkes ud og ca. 1 cm. op af siderne.

Nøddemassen opvarmes til kogepunktet, hvorefter den smørres på dejen, som derefter sættes til hævning til dobbelt et lunt sted ca. 30 minutter.

Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

803





karakterer:
Opskriften er vist 23100 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 23764 (5658 kcal)
KJ pr. Pers. 1980 (471 kcal)
Vægt ialt 1355 gram
Vægt pr. Pers. 112 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1753 KJ (417 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 28.0 gram
Kulhydrat 37.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-28 16:44:08
Kagen slår aldrig fejl, derfor har jeg brugt den mange gange

  -   2005-01-01 01:01:01
nødderne kan skiftes ud med mandler samt fyldet kan være vaniliebudding ( fås som pulver man koger ud med mælk)