Snobrød Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Højtid: Skt. Hans Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : Red : |
|
|
Husk Lige inden vand eller mælk blandes i melet
opløses guargum deri.
Det er vigtigt, det hældes i dejen straks,
da det ellers gelerer til en ubrugelig masse.
Fiber Husk blandes i melet, før væden tilsættes.
Dejen er meget klistret, så det er en fordel, at smøre hænderne ind i olie, før dejen sættes på pinden. Ellers er kirurghandsker en fantastisk opfindelse til dette formål. |
|
Opskriften er vist 46701 gange,
og udskrevet 818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2015-04-12 14:21:04 det er en lækker dej når den er færdig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne