Rødkål-hokaido-salat med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
|
|
Striml grøntsagerne helt fint og blancher dem i to minutter i hver sin gyde med kogende vand. Hæld vandet fra grøntsagerne og lad dem afkøle.
Bland grøntsager med granatæblekerner og kyllingekød, der er trevlet i mindre stykker. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og kom den over salaten. |
|
Opskriften er vist 8783 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne