Grillede hokaido og squash med mynte pesto

Grillede hokaido og squash med mynte pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Squash
1 Hokkaido (Butternut)
1 bdt.mynte
2 spsk.honning
1 bdt.bredbladet persille
2 spsk.kapers
1.5 dl.olivenolie - vi anbefaler portugisisk ekstra jomfru olivenolie (500 ml. koster 34.90 kr. hos Søstrene Grene)
 
1 tsk.salt
0.5 dl.Anna og Claras mandler
2 spsk.rødvins eddike
 
Opskrift:
Skær squashen ud i 1 cm. tykke skiver. Hokkaidoen skrælles og skæres ud i tynde skiver.

Hokkaido (Butternut) og squash drysses med salt mens de ligger på et viskestykke. Dette vil få vandet til et pible frem på dem, og gøre dem sprødere efter de er grillet.

De duppes tørre, vendes med meget lidt olie, og grilles på en meget varm grillpande.

Når de er færdiggrillet, dryppes de med olivenolie, og krydres med peber og timian. Anrettes skiftevis på tallerken og dryppes med mynte pestoen.

Mynte pestoen laves ved at alle ingredienserne blendes hurtigt, til en grøn pesto. Pestoen kan bruges til mange formål så som tilbehør til lam, fisk eller som starter på et stykke sprødt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7853 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu