Grillede hokaido og squash med mynte pesto
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Skær squashen ud i 1 cm. tykke skiver. Hokkaidoen skrælles og skæres ud i tynde skiver.
Hokkaido (Butternut) og squash drysses med salt mens de ligger på et viskestykke. Dette vil få vandet til et pible frem på dem, og gøre dem sprødere efter de er grillet. De duppes tørre, vendes med meget lidt olie, og grilles på en meget varm grillpande. Når de er færdiggrillet, dryppes de med olivenolie, og krydres med peber og timian. Anrettes skiftevis på tallerken og dryppes med mynte pestoen. Mynte pestoen laves ved at alle ingredienserne blendes hurtigt, til en grøn pesto. Pestoen kan bruges til mange formål så som tilbehør til lam, fisk eller som starter på et stykke sprødt brød. |
|
Opskriften er vist 7895 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne