Kiks Glutenfri
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Kilde : Dansk Cøliaki Forening Indsendt : |
|
|
Dejen rulles ud med kagerulle og skæres ud i firkanter.
Bages 15 - 20 min. ved 225 gr.
|
|
Opskriften er vist 27360 gange,
og udskrevet 611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Jensen - 2016-01-15 13:59:41 hvilken glutenfri mel type bruges der i opskrifter Katrine - 2012-05-12 22:38:33 Jeg kan ikke helt finde ud af hvad maizena mel er. Maizena er jo bare et "brand" er det deres majsstivelse? - jeg prøvede med det da det var det gængse svar jeg fik, og det er meget klistret, ihvertfald ikke en dej man kan rulle ud. - og skal margarinen smeltes først? Anja - 2009-09-26 15:42:28 25/9-2009 jeg erstatter maizenamel med havregryn, undlader vanilie og sukker, og tilsætter 1/2 tsk groft salt. os jeg havde ingen soyamælk, så brugte rismælk. vi stak dem ud med metal udstikkere, i ved kage koner, bil, tog, skib, prinsessesko, osv. det er et hit her i huset. :-) Lulu - 2009-06-23 18:35:52 Sukker kan undlades i opskriften, de bliver lækre alligevel :) Lulu - 2009-06-23 18:16:49 De er også virkelig lækre med tilsat kanel og mandler. lulu - 2009-06-23 18:14:11 De kan evt. piftes op med kokos mel og kokos olie, mums danmark - 2005-01-01 01:01:01 sniler kager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne