Kiks Glutenfri

Kiks Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Dansk Cøliaki Forening

Indsendt :     

Ingredienser:
2 dl.glutenfri-mel
2 dl.maizenamel
1.5 dl.majsmel
3 tsk.bagepulver
3 tsk.vanille
3 spsk.mælkefri margarine
1.5 dl.soyamælk
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Dejen rulles ud med kagerulle og skæres ud i firkanter. Bages 15 - 20 min. ved 225 gr.





karakterer:
Opskriften er vist 27360 gange,
og udskrevet 611 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-01-15 13:59:41
hvilken glutenfri mel type bruges der i opskrifter

  -   2012-05-12 22:38:33
Jeg kan ikke helt finde ud af hvad maizena mel er. Maizena er jo bare et "brand" er det deres majsstivelse? - jeg prøvede med det da det var det gængse svar jeg fik, og det er meget klistret, ihvertfald ikke en dej man kan rulle ud. - og skal margarinen smeltes først?

  -   2009-09-26 15:42:28
25/9-2009 jeg erstatter maizenamel med havregryn, undlader vanilie og sukker, og tilsætter 1/2 tsk groft salt. os jeg havde ingen soyamælk, så brugte rismælk. vi stak dem ud med metal udstikkere, i ved kage koner, bil, tog, skib, prinsessesko, osv. det er et hit her i huset. :-)

  -   2009-06-23 18:35:52
Sukker kan undlades i opskriften, de bliver lækre alligevel :)

  -   2009-06-23 18:16:49
De er også virkelig lækre med tilsat kanel og mandler.

  -   2009-06-23 18:14:11
De kan evt. piftes op med kokos mel og kokos olie, mums

  -   2005-01-01 01:01:01
sniler kager