Rimsaltet torsk

Rimsaltet torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Torsk:
400 g.torskefilet med skind
 
 Saltlage:
5 dl.vand
75 g.salt
25 g.sukker
1 stjerne anis
4 enebær
4 allehånde
0.5 tsk.koriander
0.5 tsk.hel sort peber
 
 Rødbedetatar:
0.5 gulerod
0.5 porre
1 stykke selleri samme størrelse som gulerod
1 lille rå rødbede
0.5 Citron, skal og saft heraf
1 spsk.kapers
 Salt
 peber
0.5 dl.olivenolie
 
 Japansk sennepsolie:
1 håndfuld hakket persille
0.5 dl.olie
5 cm.Wasabi
 Salt
 Citronsaft
 
Opskrift:
Torsk: Saltlage koges op, køles af og torsken saltes i ca. 6 timer. Torsken skæres derefter i tynde skiver. Rødbedetatar: Alt undtagen olie og citronsaft køres til granulat på foodprosessor. Tilsæt olie og saft. Lad det trække mindst 1 time. Japansk sennepsolie: Blend alt og sigt det.

Tips:

Læg et par spiseskefulde af rødbedetataren i midten af tallerkenen, rundt om lægges de tynde skiver torsk. Rundt om torsken hældes en tynd stibe af den jepanske sennerpsolie. Stilles koldt inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 11352 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu