Rimsaltet torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Torsk:
Saltlage koges op, køles af og torsken saltes i ca. 6 timer.
Torsken skæres derefter i tynde skiver.
Rødbedetatar:
Alt undtagen olie og citronsaft køres til granulat på foodprosessor.
Tilsæt olie og saft.
Lad det trække mindst 1 time.
Japansk sennepsolie:
Blend alt og sigt det.
Tips: Læg et par spiseskefulde af rødbedetataren i midten af tallerkenen, rundt om lægges de tynde skiver torsk. Rundt om torsken hældes en tynd stibe af den jepanske sennerpsolie. Stilles koldt inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 11352 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne