Løgmarmelade 02

Løgmarmelade 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2000 g.løg
100 g.smør/ olivenolie
 salt
 peber
 stor kvist timian
2 laurbærblade
3 spsk.mørkt sukker
2 dl.sherry- eller balsamisk eddike
 
Opskrift:
Pil løgene og skær dem i store tern, eller skiver. Brun løgene i smørret. Når de ergrundigt brunet kommes eddiken, sukker og krydderierne i, og der skrues ned på laveste varme. lad løgene simre til er er helt marmeladeafgtige, køl af og gem i køleskabet. Hvis de er kogt længe nok holder det i mange uger.

Tips:

Spis dem som bløde løg, på pølse og pålæg med groft salt, til oksekød, til koldt kød, skinke, eller som smag i sammenkogte retter, pastasaucer og supper.





karakterer:
Opskriften er vist 17545 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-12-21 13:25:41
Anden gang jeg laver det, det er virkelig godt til sovs!!

  -   2018-06-17 18:55:52
Moms, virkeligt lækkert.

  -   2011-12-20 22:20:29
Var det en ide at lægge portioner i fryseren? Har nogen prøvet det?