Løgmarmelade 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Indsendt : |
|
|
Pil løgene og skær dem i store tern, eller skiver. Brun løgene i smørret. Når de ergrundigt brunet kommes eddiken, sukker og krydderierne i, og der skrues ned på laveste varme. lad løgene simre til er er helt marmeladeafgtige, køl af og gem i køleskabet. Hvis de er kogt længe nok holder det i mange uger.
Tips: Spis dem som bløde løg, på pølse og pålæg med groft salt, til oksekød, til koldt kød, skinke, eller som smag i sammenkogte retter, pastasaucer og supper. |
|
Opskriften er vist 17545 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mick - 2019-12-21 13:25:41 Anden gang jeg laver det, det er virkelig godt til sovs!! anonym - 2018-06-17 18:55:52 Moms, virkeligt lækkert. EJN - 2011-12-20 22:20:29 Var det en ide at lægge portioner i fryseren? Har nogen prøvet det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne