Tartar dressing
Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Henrik Indsendt : Red : |
|
|
Løg pilles hakkes fint. Æg koges så de bliver hårdkogte. Kapers og syltede agurker hakkes fint. Når æggene er pillet skal de presses gennem en sigte og tilsættes mayonnaisen sammen med kapers, syltede agurker og fint hakket løg.
Bør hvile i køleskab et par timer før brug. Tilsmages igen. Tips: En rigtig dejlig dressing til bla. de fleste skaldyr som f.eks. rejer og jomfruhummer, men også en rigtig god dressing/sovs til det meste af det du putter på grillen. |
|
Opskriften er vist 11864 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne