Chokoladekage uden mel 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker til en tyk og luftig æggesnaps. Smelt chokoladen over vandbad, og rør smør og piskefløde i. Hak madlerne meget fint og kom kanel og bagepulver.
Pisk æggehviderne meget stive. Vend mandelmassen i chokolade/æggemassen og kom derefter de stiftpiskede æggehvider i. Brug en dejskraber til at vende med.
Kom derefter blandingen i en smurt springform (24 cm i diameter), og bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i 40 minutter.
OBS: Kagen falder sammen når du tager den ud, men det skal den gøre. Server den med is og frugt til.
|
|
Opskriften er vist 13906 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer 12 årig pige - 2012-05-31 14:46:55 Kan man godt bage den på for nemmeren hvis man ikke har noget at måle efter alle vores ting er i flyttekasser fordi vi skal flytte så jeg kan ikke finde den ting til at måle af med men kan man lave den på fornemmeren og med choko pops i stedet for ckolade??? Laura - 2012-02-11 13:29:28 Jeg prøvede at lave dem med kakaopulver, i stedet for smeltet chokolade, og de blev sjove!xD Det var noget meget mørkt chokoladepulver.. :) Men de smagte fint, stadigvæk! :) ellen - 2007-07-20 10:06:27 rigtig god kage med kraftig smag af chokolade. Jeg kom en anelse stærk kaffe i Miiig ..<3 - 2007-02-03 21:06:02 men gode ! Miiig ..<3 - 2007-02-03 21:05:47 de er mærkelige ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne