Kylling med ingefær og koksmælk
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Rulle Indsendt : Red : |
|
|
1: Steg kyllingetern i en gryde med lidt olie.
2: Hak løg og hvidløg fint og tilsæt disse i gryden.
3: Skræl ingefæren og riv den derefter fint.
4: Tilsæt kokosmælk.
5: Tilsæt limesaft.
6: Lad retten koge igennem i ca. 10 min. uden låg
7: Smag til med salt og peber
8: Skær champignonerne i skiver og lad disse koge med i ca. 10 sekunder.
9: Tilsæt ½ tsk. gurkemeje - ikke så meget for smagens skyld, men mere for farvens skyld.
Tips: Retten serveres sammen med ris efter eget ønske. |
|
Opskriften er vist 7085 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne