Kylling med ingefær og koksmælk

Kylling med ingefær og koksmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rulle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kyllingebryst i tern
35 g.ingefær (35 g. = uskrællet ingefær)
1 stort løg
2 fedhvidløg
2.3 dl.kokosmælk
1 lime Saft herfra
100 g.champignon
 Salt
 Peber
0.5 tsk.gurkemeje
 
Opskrift:
1: Steg kyllingetern i en gryde med lidt olie. 2: Hak løg og hvidløg fint og tilsæt disse i gryden. 3: Skræl ingefæren og riv den derefter fint. 4: Tilsæt kokosmælk. 5: Tilsæt limesaft. 6: Lad retten koge igennem i ca. 10 min. uden låg 7: Smag til med salt og peber 8: Skær champignonerne i skiver og lad disse koge med i ca. 10 sekunder. 9: Tilsæt ½ tsk. gurkemeje - ikke så meget for smagens skyld, men mere for farvens skyld.

Tips:

Retten serveres sammen med ris efter eget ønske.





karakterer:
Opskriften er vist 7086 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu