Fyldt Hokaido

Fyldt Hokaido, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldt Hokaido, billede 4 Fyldt Hokaido, billede 1 Fyldt Hokaido, billede 2 Fyldt Hokaido, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Hokkaido
300 g.oksekød
1 løg
0.5 spsk.allehånde
0.5 tsk.salvie, tørret
0.5 dl.ris
2 forårsløg
0.5 tsk.sød chili
 
Opskrift:
Start med at koge risene efter anvisningen på pakken.

Skær toppen af hokkaidoen og fjern kernerne med en ske Hak løget og svits det med kødet Forårsløgene snittes i mindres stykker og vendes i kødet sammen med risen Smag til med krydderier, salt og peber hokkaidoen sættes i et ildfast fad, kød-og risfyldet fyldes i og toppen sættes på.

Bag ved 200 grader c. til skallen har fået mørke steder (ca. 1 time)





karakterer:
Opskriften er vist 25323 gange,
og udskrevet 480 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-01 22:50:36
Der er ikke meget forskel på billede 3 og 4, men 3 er inden den kommer i ovnen, og 4 er det bagte hokaido. Når man spiser det er det meningen at man skal skrabe dele af indmaden med ud og spise med.