Fyldt Hokaido
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at koge risene efter anvisningen på pakken.
Skær toppen af hokkaidoen og fjern kernerne med en ske Hak løget og svits det med kødet Forårsløgene snittes i mindres stykker og vendes i kødet sammen med risen Smag til med krydderier, salt og peber hokkaidoen sættes i et ildfast fad, kød-og risfyldet fyldes i og toppen sættes på. Bag ved 200 grader c. til skallen har fået mørke steder (ca. 1 time) |
|
Opskriften er vist 25415 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2014-10-01 22:50:36 Der er ikke meget forskel på billede 3 og 4, men 3 er inden den kommer i ovnen, og 4 er det bagte hokaido. Når man spiser det er det meningen at man skal skrabe dele af indmaden med ud og spise med. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne