Hjemmelavet marcipan 03
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
skold mandlerne smut dem og blend dem godt afhængig af hvor grov du vil have din marcipan kan du blende dem mere eller mindre bland ½ kg mandler,½ kg sukker og 1 stk. pasteuriseret æggehvide til en samtidig marcipan-dej
|
|
Opskriften er vist 25904 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-05 21:51:16 Kan man fryse marcipan ned nå det er lavet og hvor lang tid kan det holde i køleskabet tine - 2010-12-02 09:25:39 man kan evt. lave en grov marcipan, hvor man bruge mandlerne med skal, det smager også rigtig godt, jeg bruger dog flormelis i stedet for sukker. anonym - 2010-04-02 17:50:56 og hvor får man så lige fat i 11 bitre mandler???? Claus - 2009-07-17 15:50:07 11 bitre mandler pr. kg soede mandler giver det "perfekte" marcipansmag odense marc. - 2007-11-23 18:11:29 50 % sukker måske lige lovligt meget efter min mening. 60 - 70% mandler synes jeg er mest lækkert. chrjn - 2007-07-16 19:14:49 man kan gøre marcipandejen tykere ved at komme flormelis i til sidst.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne