Flammkuchen
Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienser til dejen sammen og lad den hæve i ca. 20 minutter.
Imellem tiden kan saucen røres. Bland alle ingredinser til saucen, og smag til med salt. Skær løgene i halvmåne formet ringe og skær skinken i små tern. Når dejen er færdig med at hæve, skal den rulles tyndt ud, som til en pizza ca. 25x35cm portionen skulle gerne kunne række til 2 portioner. Når dejen er rullet ud smøres der et godt lag creme fraiche sauce på bunden, derefter fordeles løgene og bagefter skinken. De skal bages ved ca. 250 grader C i 10-15 minutter. Tips: Specialitet fra Alsace |
|
Opskriften er vist 19954 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne