Kirsebærsovs 02
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring vand og kirsebær med saft i kog. Udrør kartoffelmel med koldt vand. Tag gryden fra varmen og rør jævningen i; opvarm kun til kogepunktet.
|
|
Opskriften er vist 29444 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-12-23 10:52:32 Denne sovs er kun kedelig hvis kirsebærene er kedelige.. der er ikke noget til at maskere dårlige råvare her.. :-) anonym - 2008-12-23 00:26:29 Cherry Heering liquer?? er det ikke bare det billige fra supermarkedet, til 15-25 kr for en flaske? Men hvis det er et must det er den variant... Jeg kender ikke til nogle mere avancerede kirsebærsovse. Men det er muligt selv at koge sine kirsebær. Man kan fryse nogen ned i sensommeren. De safter også bedre når de har været frosset. Jette - 2006-12-18 20:51:14 Købt færdiglavet kirsebærsovs i papkarton som hedder Frugtavlernes Kirsebærsauce - det er nemt ,den skal bare varmes op til kogepunktet og smager fantastisk Per - 2006-12-18 11:23:56 Jeg kan ikke se hvorfor denne kirsebærsauce skulle være kedligere end de andre? Det er jo en ret simpel opskrift som ikke har de store varraitionsmuliugheder, der kan jo selvfølgelig tilsættes smagsstoffer efter smag, f.eks citronsaft eller kirsebærlikør, du kan også koge et stykke kanel med. Peder - 2006-12-18 08:07:48 Er der ingen der har en bedre opskrift ??? Anette- København - 2006-12-17 22:59:00 Dette er dog den mest kedelige kirsebærsovs jeg som ældre husmor til dato har fået.Skal sovsen være kold eller varm, kan vi aldrig blive enige om,men for os skal den være kold med lidt sprut i, helst, helst cherry Heering liquer - bare ganske lidt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne