Jalapeno Majsbrød

Jalapeno Majsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 spsk.fint hakket jalapeno chilier (2-3 hele chilier)
125 g.fintmalet majsmel
125 g.hvedemel
2 tsk.sukker
1 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
1 tsk.salt
3-5 dl.kærnemælk
2 æg
90 g.revet cheddarost
3 spsk.smeltet fedtstof gerne vegetabilsk "friturefedt"
 
Opskrift:
Befri chilierne for kerner og stilk og hak dem fint. Riv osten.

Bland alle tørre ingredienser i en skål. Bland æg, kærnemælk og smeltet fedtstof og rør godt. Tilsæt denne flydende masse til de tørre ingredienser og rør indtil det er jævnt. Rør chilier og ost i dejen.

Hæld blandingen i en smurt rund form (22-25 cm diameter) og bag i ovnen ved 220 grader i 25-35 minutter indtil majsbrødet er gyldenbrunt og ikke hænger ved et bambusspyd.

Serveres lunt.

Er bedst helt friskbagt men kan evt. ristes på andendagen.

Tips:

Et traditionelt, kageagtigt brød som serveres som tilbehør til f.eks. chili con carne i det sydvestlige USA.





karakterer:
Opskriften er vist 9285 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-19 05:05:28
Det vildt godt